Om du vill veta mer om missbruk

Serenitas är företaget som är inriktat på att förmedla kunskap om riskbruk, missbruk, beroende och medberoende. På arbetsplatser, skolor och i livet. Vi kan erbjuda ett brett innehåll inom detta område i form av föreläsningar, behandlingar och terapi.

 

Vår huvudföreläsare är Michael Thörn som har erfarenhet av medberoendeproblematik, missbruks- och beroendeproblematik, i synnerhet när det gäller alkohol- och dataspelsberoende och dess effekter och följder.

 

Under hel- eller halvdagar föreläser han och delar med sig om erfarenheter dels av att leva med ett missbruk/beroende och dels hur det är att leva som medberoende.

 

Michael delar med sig av egna erfarenheter av hur det är att leva i ett beroende, han förmedlar kunskap om hur man skall kunna se tecknen på ett missbruk/beroende och medberoende, och hur man kan hjälpa någon som har problem. 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

17.02 | 13:41

Hej, min son som är 23 år spelar så snart han kommer hem. Vi pratade i dag och då kommer det fram att han inte har någon av sina gamla vänner kvar och inga nya.

...
10.10 | 16:26

Hej,
Min son är 14 år, har tjatat mig för att göra läxor med honom, men han tappar intresset efter en stund, och vill bara spela eller hålla på med ipad/telef.

...
17.04 | 00:02

Hej,

Jag har en man på 40+ som prioriterar sig själv och sin X-box framför sin fru och son. Jag har drabbats av återkommande depressioner och även sonen spelar

...
23.03 | 21:19

Hej. Jag undrar om det finns nån särskild hjälp med terapi eller liknande jag kan rekommendera (skicka) min sambo på?

...
Du gillar den här sidan